Kezdőlap Kiemelt Korosztályos műkorcsolya ob-n tesztelik a junior-vb helyszínét Debrecenben

Korosztályos műkorcsolya ob-n tesztelik a junior-vb helyszínét Debrecenben

Budapest, 2016. január 8., péntek (MTI) – Szombaton és vasárnap a debreceni Főnix csarnokban rendezik meg a junior műkorcsolyázók országos bajnokságát, amely a márciusi junior világbajnokság tesztversenye is lesz.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a szervezők a hétvégén tudják majd tesztelni a csarnok belső felépítését, a kiszolgáló helyiségek megfelelő elhelyezését és kialakítását, valamint a junior vb-n is használandó technikai hátteret.
A korosztályos világbajnokságon három-három magyar léphet majd jégre, s ők valamennyien – Borovoj Alexander, Böröcz Máté, Maszljankó Alexander, Bátori Júlia, Medgyesi Fruzsina és Tóth Ivett,  – ott lesznek az országos bajnokságon is.
A hétvégén nem csupán a fiatal műkorcsolyázók szerepelnek a Főnix Csarnokban, a szinkronkorcsolyázók országos bajnokságát is ekkor tartják.
Ebben a szakágban hét kategóriában 11 csapat indul, köztük a Team Passion nevű szenior együttes, mely az áprilisban, Budapesten sorra kerülő szinkron világbajnokságon is szerepel majd.

MTI 2016. január 8., péntek

(Kép forrása: Internet)