Kezdőlap Események Különleges vendég a Wojtyla házban

Különleges vendég a Wojtyla házban

 

Csonka András színész, énekes, műsorvezető volt a meglepetésvendég a Wojtyla ház gondozottjainak a szerdai ebéd előtt.

A művésszel Borzák Tibor készített nyílt interjút, amit a rászorulók is végig hallgathattak. Számos témáról faggatták Csonka Andrást, például, hogyan tartja karban jókedvét ezeken az egysíkú szürke napokon, hogyan élte meg szülei elvesztését, miként fogadja a negatív kritikákat és, hogy milyen hatással van rá a rajongók szeretete. Színészi karrierjéről is beszámolt Csonka Pici, a Família Kft. és a Szomszédok is szóba kerültek. 1997-ben kiadott lemezéről is beszélt, ami meghatározó volt életében, hiszen ezzel egy gyermekkori álmát valósíthatta meg.

Csonka András jelenleg színészként dolgozik, elárult egy-két dolgot a május végén debütáló Shrek musicalról, melyben Szamár bőrébe fog bújni. A beszélgetés után mindenki örömére előadott pár dalt az énekes, amit tapsviharral fogadtak a jelenlevők.

Csonka András fontosnak tartja, hogy a mai, nehéz világunkban mindig meglássák az emberek a jót, örüljenek az apró dolgoknak, és mindenki figyeljen oda a másikra, különösen a rászorulókra, hiszen így lehet épen tartani ezt a világot.