Kezdőlap Kecskemét OTP Bank

OTP Bank

„Az OTP Bank január 7-től elsőként nyújt teljeskörű szolgáltatást az új CSOK- és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes hitel iránt érdeklődő családok számára.

A mai naptól az OTP Bank közel négyszáz fiókjában befogadja az új támogatás iránti igényléseket.

„Az év első napjaiban csak tájékoztatást tudtunk adni az érdeklődőknek, de ma az érdemi ügyintézést, az igénylések befogadását és feldolgozását is megkezdtük. Ezzel lehetővé válik, hogy február elején már utalni is tudjuk az első támogatásokat.” – mondta el Kormos Zoltán, az OTP Bank lakáshitelezési igazgatója.

A tavaly év végén megjelent új szabályok alapján igényelhető, akár 10 millió forintos otthonteremtési támogatás és az ahhoz igénybe vehető 10 milliós kedvezményes hitel iránt az elmúlt napokban élénken érdeklődtek az ügyfelek az OTP Bank fiókjaiban. „Számításaink szerint minden második CSOK-ot és tízből hat kamattámogatott hitelt az OTP Banknál vettek föl eddig a családok, ezért arra számítunk, hogy az elsőként nálunk elérhető új támogatások esetében is az OTP lesz az igénylők legfőbb partnere. Várakozásaink szerint 2016-ban a CSOK-ot igénybe vevő családok száma elérheti a több tízezret.” – tette hozzá Kormos Zoltán.