Kezdőlap Események Rotary: A cselekvő humanizmus

Rotary: A cselekvő humanizmus

 

A Rotary egy olyan szerveződés, melynek célja; jobbítani. A klub szellemiségében olyan fontos szolgálatok szerepelnek, mint a klubszolgálat, hivatásszolgálat, közösségi szolgálat, nemzetközi szolgálat és az Új nemzedékek szolgálat.

Ezen szolgálatok egyesülnek január 30-án, szombaton a Három Gúnár Rendezvényházban, ahol megrendezésre kerül XIV. Jótékonysági Rotary Bál. A 19.30-kor kezdődő eseményen Hajdú Klára fogja elvarázsolni a közönséget különleges jazzdalokkal. Az elnöki köszöntőt Prikk János fogja tartani, a Rotary Club 2015/16-os elnöke. A vacsora után fellépnek a Brilli- Art táncosai, majd Farkas Vera és Takács Attila swing előadása lesz. A zenét a Docpiano Band szolgáltatja majd és az est házigazdái, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett Danyi Judit és Hegedűs Zoltán, Jászai Mari díjas színművész lesznek.

Komoly céllal gyűlnek össze a résztvevők, hiszen az estén befolyó összegből támogatja a Rotary Club, egy klubháznak, vagy egy ifjúsági központnak a létrehozatalát, ahol az utcán csellengő fiatalok tartalmasabban tölthessék el szabad idejüket.

A kép illusztráció, a most szombati bálon készült, szintén a Hotel Három Gúnár és Rendezvényházban.