Kezdőlap Események A Manchester United az RTLII-n

A Manchester United az RTLII-n

Élőben közvetíti ma este 20:50-től az RTLII az UEFA Európa Liga 8. játéknapjának legizgalmasabb mérkőzését, a Manchester United – FC Midtjylland találkozót. A tét a legjobb 16 közé jutás.

„Miután a dán kiscsapat egy héttel ezelőtt hatalmas meglepetésre 2:1-re legyőzte az angol óriást, egyértelmű volt, hogy ezt a meccset tűzzük műsorra. A Midtjylland-et 1999-ben alapították, akkor, amikor a Manchester United drámai körülmények között BL-t nyert. A tavasz futballszenzációja lenne, ha az MU, a BL után az Európa Ligától is búcsúzna ebben a szezonban.” – mondta Világi Péter az RTLII futballért felelős szakmai vezetője, aki a stúdióban két korábbi válogatott játékossal, Szélesi Zoltánnal és Hrutka Jánossal elemzi majd a mérkőzés történéseit. A kommentátor Léderer Ákos lesz.

„Nem irigylem az angol csapat drukkereit, akik már most eltávolítanák csapatuk holland edzőjét, Louis van Gaal-t. Ha kedvenceik kikapnak, akkor azonban nem csak az edző távozik, hanem csapatuk is az európai kupaporondról. Márpedig sokan azt mondják, a Unitednek csak akkor van esélye a következő szezonban a BL-ben szerepelni, ha tavasszal megnyeri az Európa Ligát.” – tette hozzá Világi.

Egy biztos, minden játéknap legizgalmasabb meccsét és a május 18-i döntőt is élőben láthatják a futballrajongók az RTLII-n.

RTL Magyarország