Kezdőlap Események Alföldi Vegyipari Vállalat- jótékonyság felsőfokon

Alföldi Vegyipari Vállalat- jótékonyság felsőfokon

Az Alföldi Vegyipari Vállalat egy kecskeméti kötődésű cég, mely környezetkímélő tisztítószerek, higiéniai papírtermékek, valamint munkavédelmi árucikkek forgalmazásával is foglalkozik. A fiatalos cég fő profiljai közé tartozik a környezetvédelem és a jótékonyság az árucikkel forgalmazása mellett.

A társadalmi felelősségvállalás egy szerepvállalás, amit vállalatként és egyénként egyaránt a társadalomért tevésről szól. Sosem lehet megfeledkezni nehéz sorsú embertársaink megsegítéséről. Gyulai László ügyvezető igazgató folyamatosan építi vállalata profiljába a jótékonyságot, így már számos akciókban vehettek részt, illetve szervezhettek meg a cég létezése óta. Segítettek már abban is, hogy a Karol Wojtyla Barátság Központ rászorulói asztalára meleg étel juthasson, ősszel rendet raktak több szervezettel a műkertvárosi templom környékén, és számos rászorulónak, nagycsaládosoknak juttattak nagy értékű adományokat.

Ahogyan már tavaly is, idénre is átmentette Gyulai László a szokást, miszerint óvodák működését támogatja tisztítószerekkel, melyek a kicsikre sincsenek káros hatással, és egyfajta környezettudatos gondolkodást is elhintenek a gyermekek fejében, a környezetkímélő termékekkel.

Február 18-án, Kecskeméten, a Szentgyörgyi Albert utcában lévő Baptista Keresztény Óvodába más néven a Bárányka Óvodába látogatott el az Alföldi Vegyipari Vállalat két fő képviselője: Gyulai László és Benkóczki István Szilveszter. A két ügyvezető nagy jótékonysági csomaggal kedveskedett az intézmény vezetőinek. Gyakorlatilag, amit használnak az óvónők, abból minden került a dobozokba, de külön ügyeltek arra, hogy ezen termékek olyan helyre kerülnek, ahol sok gyermek van. Pordán Nikoletta, az óvoda titkára örömmel fogadta a felajánlásokat, hiszen bármikor jól jönnek az intézménynek az ilyen segítségek, hiszen a tisztítószerek szinte a legdrágábbak.

A gyermekek is örömmel fogadták a nagy csomagokat, és a kedvességét cserébe versekkel, énekekkel fogadták a felajánlókat.

A jótékonyság fő időszaka karácsony környékén van, de sosem szabad megfeledkezni a segítségnyújtásról, bármikor is tesszük azt.