Kezdőlap Események Farsangi sokadalom az SOS Gyermekfaluban

Farsangi sokadalom az SOS Gyermekfaluban

 

Megtartották az SOS Gyermekfalu eddigi legnagyobb farsangi buliját, melyre számos felajánlás érkezett a piaci termelőktől és üzletbérlőktől, de támogatásukat fejezték ki továbbá a Bakos és Társai Bt., OTP Bank Nyrt., Precíz Kft., a Fodor Cukrásza, a Fornetti és a Malom Központ Levi’s üzlete is, valamint Dj Pénzes János, aki a szervezés elindulásától kezdve teljes vállszélességgel állt a jótékonysági buli mellett. A gyermekek számára nagy meglepetés volt, hogy ennyi mindennel hozzájárultak ahhoz, hogy nekik is lehessen végre egy nagyszabású bulijuk.
Szerkesztőségünk is részt vett az 5-én megtartott farsangon, melyre számos programmal készültek a szervezők. A tanulmányi értékelő után kezdetét vehette az ügyességi játékokkal tarkított mulatság. Volt Szeretlek Magyarország Kvíz, mely a farsang történelme körül zajlott, jelmezes felvonulásokra került sor, amit zsűriztek is. A DJ Pénzes által szolgáltatott zenére még táncversennyel is készültek, de sok más meglepetésre is sor került az este folyamán.
A fiataloknak nagy valószínűséggel felejthetetlen estét szereztek a szervezők és felajánlók, felszabadultan szórakozhatott gyermek és nevelőszülő egyszerre, kiszakadva a folyamatos megpróbáltatások mókuskerekéből.