Kezdőlap Kecskemét Felismerték őket

Felismerték őket

Felismerték őket

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
Egy hét alatt nyolc körözöttet fogtak el a kecskeméti Akció Alosztály munkatársai.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Akció Alosztály munkatársai 2016. február 8. és 2016. február 14. közötti időben 8 férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

 

A 27 éves gödöllői N. Krisztiánt lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányság, R. Tibor 41 éves kecskeméti lakost a Gyulai Törvényszék hivatali vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kereste.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a 48 éves R. Károllyal szemben kifosztás bűntett, a 27 éves K. Róberttel szemben ittas járművezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

 

Az Akció Alosztály elfogta a Kecskeméti Törvényszék által keresett 40 éves V. Hunor és B. István megyeszékhelyi lakosokat. Az előbbi férfit orgazdaság, az utóbbit garázdaság elkövetése miatt körözték.

 

A Kecskeméti Járásbíróság előtt lopás miatt kell felelnie M. Márk 20 éves, zaklatás miatt pedig B. József 47 éves helyi lakosoknak.

 

A rendőrök az elfogott körözöttek egy részét őrizetbe vették, a többi személyt az elrendelő hatóságnak átadták, illetve az elrejtőzésük miatt meghiúsult nyomozási cselekményeket végrehajtották.