Kezdőlap Kecskemét Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – KESI – Gyulai Asztalitenisz Klub...

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – KESI – Gyulai Asztalitenisz Klub a végeredmény 14/4 a javunkra

 

A gyulai csapat 3 játékossal érkezett a mérkőzésre, amely nagyban eldöntötte a mérkőzés kimenetelét. Tóth Bence és Mezei Levente nem talált legyőzőre, magabiztosan nyerték meg az összes egyéni meccsüket. Szabó Dániel jó játékkal 3 győzelmet szerzett. Hornyák Tibor első mérkőzését megnyerte, majd a folytatásban Gyarmati Zsolt folytatta helyette a játékot, aki szoros mérkőzésen kettőt veszített.

Győztesek:

Kecskeméti Spartacus Sportkör-Kesi: Tóth Bence 4, Mezei Levente 4, Szabó Dániel 3, Hornyák Tibor 1-ből 1, Hornyák – Gyarmatinak döntő szettben nem sikerült a bravúr, vereséget szenvedtek.

Gyulai AK: Sarkadi Árpád 2, Dihel Mihály 1, és Styr György-Dihel Mihály páros.

Fodor Miklós edző: „az őszi fordulók után a tavaszi idényben versenyzőink mérkőzésről mérkőzésre jobban teljesítenek, akiktől vereséget szenvedtek korábban, azokat most sikerül legyőzni! Február 28-án vasárnap idegenben lépnek asztalhoz fiataljaink Kisújszállás ellen. Kisújszállás ismét az őszihez hasonlóan bravúros döntetlent játszott az Orosházával, akik az első helyen tanyáznak a tabellán. Mi szorosan a nyomukban a 2. helyen.”

Hajrá Kecskeméti Spartacus! Hajrá Kesi! Hajrá helyi érték!

Netre fel_00001