Kezdőlap Események Különleges zenei csemege az Alföldi Vegyipari Vállalat által szolgáltatott ebédhez a Wojtyla...

Különleges zenei csemege az Alföldi Vegyipari Vállalat által szolgáltatott ebédhez a Wojtyla Barátság Központban

 

 

Igazi visszatérőket láthatott vendégül Farkas József és családja a Wojtyla Házban. Szabó Sándor tárogatóművész hosszú ideje támogatja a Ház működését és Gyulai László számára sem volt ismeretlen a terep, hiszen már tavaly is közreműködhetett, hogy meleg ételhez jussanak a Központ rászorulói. Az Alföldi Vegyipari Vállalat fő profilja már nem csupán környezetkímélő magyar termékek forgalmazása tartozik, csatlakozott hozzá a társadalmi felelősségvállalás is.

Szabó Sándor fantasztikus előadásával bűvölt el mindenkit, számos magyar nótát hozott magával a Rákóczi korszakból és más történelmi időszakokból is. A tárogató egy igazi hungaricum, és bátran mondhatjuk, hogy a megszólaltatója is oda tartozik. A Wojtyla Ház több családtagja is átszellemült az előadás alatt, volt, hogy együtt dúdolták a hangszer egyedi hangjával a dalokat.

 

A rögtönzött koncert után Gyulai László köszöntött mindenkit, majd a közös imádság után személyesen osztotta ki az ételt az emberek között. Az Alföldi Vegyipari Vállalat ügyvezető igazgatója biztosította szerkesztőségünket arról, hogy hamarosan folytatódnak a jótékonysági akciók, több tervvel is készül az évre, hiszen sosem lehet megfeledkezni nehéz sorsú embertársainkról, és a jótékonyság az egyik legfontosabb számára.

 

(További fotók:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1684216751852801&id=100007934777254

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10206693002737982)