Kezdőlap Események Rotary: A cselekvő humanizmus

Rotary: A cselekvő humanizmus

A Rotary egy olyan szerveződés, melynek célja; jobbítani. A Club szellemiségében olyan fontos szolgálatok szerepelnek, mint a klubszolgálat, hivatásszolgálat, közösségi szolgálat, nemzetközi szolgálat és az Új nemzedékek szolgálat.
Ezen szolgálatok egyesültek január 30-án, szombaton a Hotel Három Gúnár és Rendezvényházban, ahol megrendezésre került a XIV. Jótékonysági Rotary Bál.
 
Az eseményen először Hajdú Klára varázsolta el a közönséget különleges jazzdalokkal. Az elnöki köszöntőt Prikk János tartotta, a Rotary Club 2015/16-os elnöke. A vacsora után felléptek a Brilli- Art táncosai, majd Farkas Vera és Takács Attila swing előadására került sor. A zenét a Docpiano Band szolgáltatta és az est házigazdái, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett Danyi Judit és Hegedűs Zoltán, Jászai Mari díjas színművész voltak.
Komoly céllal gyűltek össze a résztvevők, hiszen az estén befolyó összegből támogatja a Rotary Club, egy klubháznak, vagy egy ifjúsági központnak a létrehozatalát, ahol az utcán csellengő fiatalok tartalmasabban tölthessék el szabadidejüket.
 
A Rotary Club Kecskemét tagjai: Antal Tibor, Asztalos Tamás, Baltás Csaba, Csizmadia László, Félix Csaba, Kiss István, Molnár Árpád Szilveszter, Nagy-Batiz Erzsébet, Németh László, Németh László (Frici), Nyerges Tibor, Patocskai Gábor, Prikk János, Rudics Ákos, Dr. Sárga Zoltán, Dr. Serényi Péter, Szabó Ferenc, Tari Jenő, Vass József, Vili Sándor.
Tiszteletbeli tagok: Dr. Csáthy László, Dr. Kriston Vízi József, Kovács András, Rácz Géza.