Kezdőlap Kecskemét Tűzvédelem a vállalatok szolgálatában

Tűzvédelem a vállalatok szolgálatában

Manapság a legkisebb cégeknek is elengedhetetlen egy megfelelő tűzvédelemmel foglalkozó szakember alkalmazása. A felelős cégvezetők számára mindenképpen fontos, hogy dolgozóit biztonságos körülmények között alkalmazhassa, megfelelő tűzvédelmi oktatásban részesítse, hiszen a biztos alapokon álló felkészültség emberéleteket is menthet.

 

Öt fő feletti vállalkozásoknál, ötven főnél több személy befogadására alkalmas létesítménynél, valamint olyan cégeknél, ahol tűz- és robbanásveszélyes besorolás áll fenn nem elég csupán az időközönkénti ellenőrzés, illetve oktatás, hanem a szükséges dokumentumok közé tartozik egy minden követelménynek megfelelő tűzvédelmi szabályzat elkészítése is.

 

Ki ne ismerné jobban, hogy mire képes a tűz, mint egy tűzoltó! Polcsits László tűzoltóként dolgozik évek óta, és az év elején úgy határozott, hogy segít a cégeknek megelőzni azt, amivel nap mint nap találkozhat egy- egy tűzeset alkalmával. Ezen események kialakulásának megelőzéséért kezdett bele a tűzvédelem teljes mértékben való kiismerésére. Képesítést szerzett, hogy tűzvédelmi szabályokat figyelembe véve tanácsokat adhasson vállalkozóknak a cégük biztonságos működésért és a bírságok elkerüléséért.

Polcsits László a nagyobb vállalatok számára elengedhetetlen tűzvédelmi szabályokat is létrehozhat, amit megfelelően dokumentálni is tud. Fontos számára, hogy az információk minél több helyre eljuthassanak, így munkaterülete nem korlátozódik le Kecskemétre és környékére. Hamarosan bővülni fog a vállalkozás tevékenységi köre, amely munkavédelemmel, környezetvédelemmel, valamint iparbiztonsággal is kiegészül.

Ha bármilyen biztonsági kérdése akadna, forduljon mindig a legjobbhoz!

 

Polcsits László

tűzvédelmi főelőadó

 

Telefon: +36-76/200-285

Mobil: +36-20/43356-32

E-mail: [email protected]

Web: www.pl-tuzvedelem.hu