Kezdőlap Kecskemét Ütött, lopott, fenyegetett

Ütött, lopott, fenyegetett

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
A jánoshalmi rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőrse nyomozást folytat kifosztás bűntett, súlyos testi sértés bűntett, zaklatás vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Ö. József 21 éves jánoshalmi lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 20-án 21 óra körüli időben egy boxerrel megütötte a sértettet annak jánoshalmi otthonában, majd a szobából eltulajdonított 15.000 forint készpénzt. A férfi a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A 43 éves sértett élettársa a cselekmény abbahagyására szólította fel a gyanúsítottat, aki megöléssel fenyegette meg a nőt.

 

A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. december 11. és 2015. december 13. közötti időben egy jánoshalmi családi házból videókamerát lopott el, amelyet értékesített. A készüléket a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

 

A jánoshalmi nyomozók 2016. február 16-án 9 óra 15 perckor őrizetbe vették Ö. Józsefet és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.