Kezdőlap Események A ZZ Top és a New Order is fellép a Glastonbury zenei...

A ZZ Top és a New Order is fellép a Glastonbury zenei fesztiválon

 

London, 2016. március 30., szerda (MTI) – Az amerikai ZZ Top és az elektro-rock meghatározó brit csapata, a New Order is színpadra lép az idei Glastonbury zenei fesztiválon, mely közzétette a fellépők teljes listáját – írja a BBC.

A listán szerepel az amerikai Beck, a Disclosure angol elektronikus duó, valamint Ellie Goulding, a Foals, az LCD Soundsystem, PJ Harvey, a Madness, és Stormzy is.
A világ legismertebb zenei fesztiváljai között számon tartott délnyugat-angliai rendezvény legnagyobb idei sztárfellépőit, a Muse-t, a Coldplay-t és Adele-t már korábban bejelentették.
A június 22-től és 26-ig tartó rendezvényen fellép emellett a The 1975, The Last Shadow Puppets, Grimes, Jake Bugg, Fatboy Slim, Guy Garvey, Wolf Alice, Bat for Lashes, Cyndi Lauper, Ronnie Spector és az Earth, Wind and Fire is.
A Jeff Lynne vezette Electric Light Orchestra (ELO) vasárnap délután koncertezik a fesztiválon, az élő legendáknak fenntartott időpontban a korábbi években Dolly Parton, Lionel Richie és Kenny Rogers is hallható volt.

pja \ pbe \ pmg

MTI 2016. március 30., szerda

(Kép forrása: Internet)