Kezdőlap Események Fényes kilátások a BestLED szakmai napján

Fényes kilátások a BestLED szakmai napján

Lezajlott a BestLED Hungary Kft. egész napos szakmai konferenciája, mely során a LED-es világítástechnikai fejlesztések jelenlegi állásáról és azok gyakorlati alkalmazásáról tudhattak meg értékes információkat az előadássorozaton résztvevő vendégek. A rendezvényre, melynek a Sheraton Hotel biztosította a helyszínt, 2016. március 22-én került sor.

A konferencia délelőtt tíz órakor kezdődött a regisztrációval, miközben az érkező vendégeket frissítő üdítővel és aprósüteménnyel kínálták. Az előadássorozatot Szilvási Zsolt nyitotta meg köszöntőbeszédével, majd sorban következtek a szakmai bemutatók. Először Pálmai László ügyvezető Úr beszélt a LED világítás alkalmazásáról ipari területeken, majd a LED fényforrások és lámpatestek megbízhatóságának kérdéseiről hallhattunk dr. Benyó Zoltán ügyvezetőtől. Ezután Drentchev Tenio mutatta be a Helvar DALI alapú fényszabályozó rendszer ipari környezetben való használatát. A részvevőknek lehetőségük nyílt feltenni kérdéseiket, majd következett a fényűző üzleti ebéd. A délutáni program során Groszeibl Márton a Jüllich Glas Holding Zrt képviselőjeként előadást tartott a napelemek előnyeiről és azok gyakorlati alkalmazásáról, majd Pintyőke Marcell mutatta be az IQ csarnokot és a KÉSZ csoportot. A rendezvény befejező programjaiként egy robotika- és világítástechnikai prezentáció megtekintésére volt lehetősége a jelenlévőknek. A sajtótájékoztatón kiemelték a BestLED Hungary Kft.,és a KÉSZ Holding Kft. szoros együttműködését és virágzó kapcsolatát. A KÉSZ Kft. kommunikációs igazgatója elmondta, hogy tökéletesen meg vannak elégedve az IQ csarnokban üzemelő csarnokvilágító rendszerre, amit a fent említett világítástechnikai fejlesztésekkel foglalkozó cég szállított!

Az előadássorozatban kihangsúlyozták még, hogy a LED világítástechnika jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt néhány évben. Míg korábban a LED fényforrások szinte kizárólag csak dekorációs célokra voltak használhatók, ma már a világítás minden területén rendelkezésre állnak korszerű LED-es megoldások, melyek a hagyományos technológiákat minden tekintetben felülmúlják.

További képek:

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10206991613883074