Kezdőlap Gazdaság Gazdasági fórum Kecskeméten

Gazdasági fórum Kecskeméten

A KAVOSZ – Gazdasági Fórum rendezvénysorozat következő állomása Kecskemét volt, ami a kis – és középvállalkozók számára került megrendezésre március 29-én, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében.

Az ingyenes szakmai rendezvény keretén belül kaptak gyakorlati útmutatást a piaci szakértőktől az érdeklődő vállalkozók, köztük az Eximbanktól és a ProjectMine Kft-től. Az eseményen részt vett Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Krisán László a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója és jelenlétével megtisztelte az összegyűlteket Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. elnöke is, aki előadásában a gazdaságfejlesztési kilátásokat elemezte banki szemmel. Krisán László, a kedvező kamatú Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitelben rejlő lehetőségeket hangsúlyozta, ami az uniós pályázati források sikeres felhasználását segíti azzal, hogy a vállalkozók előre átgondolt és megalapozott tervek felmutatásával, saját önrész hiányában is elkezdhetik vállalkozásukat.

A résztvevők az európai uniós támogatások leghatékonyabb felhasználása mellett a Széchenyi Kártya Program biztosította kedvezményes hitellehetőségekről is tájékoztatást kaphattak.

További képek:

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10207083118610635