Kezdőlap Események Húsvéti családi programok a fertődi kastélyban

Húsvéti családi programok a fertődi kastélyban

 

Fertőd, 2016. március 25., péntek (MTI) – Családi programokkal várják a látogatókat húsvétvasárnap a fertődi Esterházy-kastélyban – tájékoztatta az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont marketing osztályvezetője az MTI-t.

Kis-Szabó Renáta Katalin elmondta, hogy március 27-én egész nap programokkal várják a látogatókat Eszterházán. A húsvétvasárnapi rendezvények a kastély szinte teljes területén zajlanak majd, a Kamarakertektől a Kishercegi gyermekfoglalkoztatókon át a Kastélymúzeumig.
Itt már délelőtt 10 órától tárlatvezetések lesznek, míg a kézműves foglalkozások, többek között tojásfestéssel, tojástartó-készítéssel, délután kezdődnek – részletezte az osztályvezető. Hozzátette: előzetes regisztráció után a családok még egy rendhagyó, a húsvéti témakört is érintő, játékos tárlatvezetésen is részt vehetnek egy múzeumpedagógus közreműködésével.
A fertődi Esterházy-kastély télen sem zárt be, március 14-től azonban tavaszi nyitva tartás szerint üzemel, azaz hétfő kivételével minden nap látogatható.

bkal \ pmg

MTI 2016. március 25., péntek

 

(Kép forrása: Internet)