Kezdőlap Kecskemét Indul a rájátszás a Női Röplabda NB1-ben

Indul a rájátszás a Női Röplabda NB1-ben

A szezon hajrájához érkezett a női röplabda első osztálya, ahol a Pincelakat RÖPKE SE ellenfelei a Budaörs a Miskolc és a TFSE lesznek. A rájátszásban a 9-12. helyekért küzdenek a csapatok, ahol a kecskeméti lányok kitűzött célja az, hogy elkerüljék az osztályozós helyeket. Ezen alkalomból csapatösszerázó napot tartottak a csapattagok és a klubvezetés.

Március 20-án, a megmérettetések előtt közös napot tartottak a Pincelakat RÖPKE SE tagjai, hogy teljesen felkészülhessenek a rájátszásra. Kása Róberttől megtudta szerkesztőségünk, hogy az eddig két sérült játékos immáron csatlakozhat a csapathoz, így pozitívan a lehető legjobbkor, teljes erőbedobással mérkőzhetnek a jobb helyezésért. A rájátszás Március 26-án kezdődik meg, a Budaörs otthonába látogatnak a lányok, hogy értékes pontokkal gazdagodhassanak. , majd április 2-án Miskolcra utazik a kecskeméti csapat. Csak három hét múlva kerül sor itthoni mérkőzésre, melyre szívesen várják a szurkolókat, hogy támogassák a csapatot. A Pincelakat RÖPKE SE jelenleg a tizenegyedik a tabellán, az osztályozó elkerüléséhez a tízedik helyezés a kitűzött cél.

A vasárnapi közösségkovácsoló napot a csapat egyik szponzorának edzőtermében kezdték el, melyre az Alföldi Régió Magazin is ellátogathatott. A lányok megismerkedhettek a Curves edzőterem minden izmot átfogó edzésprogramjával, és közösen próbálták ki a különböző gépeket is.