Kezdőlap Események Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi: asztalitenisz

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi: asztalitenisz

Kisújszállásra utazott a Kecskeméti Spartacus Sportkör 2016.02.28-án – Kesi asztalitenisz csapata. Az őszi mérkőzés nehezen indult a kisújszállásiak ellen, a kecskeméti csapat nem nyert párost, de egyéniben sikerült lehengerelni az ellenfelet! A mostani mérkőzésen Szabó Dánielt nélkülözve állt ki a csapat idegenben. A szombati meccsen a Mezei-Tóth páros nyerni tudott, Hornyák Tibor és Tóth Bence magabiztosan nyerte meg egyéni mérkőzéseit és Mezei Levente is hozzá tudott tenni egy győzelmet, ami a csapat idegenbeli sikerét eredményezte.
 
Fodor Miklós edző: az egyik nagy ellenfelünket tudtuk két vállra fektetni hazai pályán. Kiemelkedett Tóth Bence és Hornyák Tibor, mert magabiztos játékuk nélkül nem sikerült volna a 2 pontot elhozni. Mezei Levente gyengébb napot fogott ki, de a megnyert első mérkőzése kellett az idegenbeli győzelemhez. Gyarmati Zsoltnak sikerült mindenki ellen szettet nyerni, de még a győzelemtől messze volt.
Győztesek Spari: Hornyák Tibor 4, Tóth Bence 4, Mezei Levente 1, Gyarmati Zsolt 0, Tóth-Mezei páros
Kisújszállás: Leskó László 2, Krúchió Péter 2, Raksányi Zsolt 2, Varró Dániel 1, Krúchió-Raksányi páros 1.
 
A következő mérkőzésre 2016. március 19-én 10 órakor kerül sor, amikor a Békési Torna Egylet II. csapatát fogadják a kecskemétiek.
Hajrá Spari! Hajrá Helyi érték, Hajrá KESI!