Kezdőlap Események  Nagy bejelentés is járt az ebéd mellé a Wojtyla házban

 Nagy bejelentés is járt az ebéd mellé a Wojtyla házban

A Karol Wojtyła Barátság Központba látogattunk el, ahol a hétfői vendégek a Jóban Rosszban című teleregény szereplői Bozsó Péter, Posta Lajos és Nagy Rebeka voltak. A nyílt interjú Borzák Tibor vezényletével zajlott le, de természetesen a jelenlevők is tehettek fel kérdéseket a művészeknek.

Bozsó Péter magyar színész és szinkronszínész, a Budapesti Kamaraszínház tagja. Jelenleg a Jóban Rosszban című sorozatban láthatjuk, mint Szlávik Jenő nyomozó. Jellegzetes hangját szinkronszínészként is kamatoztatja, mára már több mint kétszáz filmben vagy sorozatban hallhattuk a hangját. Kapott szinkronszerepet többek

között a Bűbájos Boszorkákban, a Cobra 11-ben, a Harmadik Műszakban, és a South Park-ban is. Jelenleg A zöld íjász című sorozat címszereplőjének kölcsönzi a hangját. A kamerák világában is jól teljesít, 1998-ban feltűnt a Kisvárosban, 2002-ben pedig olyan filmekben láthattuk, mint a Hídember, vagy az Ébrenjárók. 2004-ben feltűnt a Magyar vándorban, majd 2006-ban az Egy bolond százat csinál című játékfilmben is. 2011-től a Beugró szereplője.

Posta Lajos A Jóban Rosszban című sorozat egyik főszereplője. Mielőtt bekerült volna a sorozatba, számos színházban dolgozott, mint például a Miskolci Nemzeti Színház, Soproni Petőfi Színház, Thália Színház, József Attila Színház, Budapesti Kamara Színház. A sorozatban Müller Ottót alakítja, aki egy nyomozó. Sorozatbéli legjobb barátja Szlávik Jenő, aki a sorozatban a rendőr társa. A sorozatban Elvira a felesége, aki a Csillagvirág Klinikán egy nővér szerepét játszza.

Nagy Rebeka a Jóban Rosszban legújabb szereplője. A sorozatbeli neve Halmos Adél, aki a nyomozóként dolgozó Gabi (Pikali Gerda) lányát alakítja. A történet szerint a szülők elváltak. Anya és lánya közötti kapcsolat nem felhőtlen, ugyanis Adél igazi kamaszlány, minden ellen lázad, semmi nem riasztja vissza.

A rendezvény elején Farkas Pál köszöntötte a vendégeket, majd bemutatta a Vendégsztárokat a jelenlévőknek. Már több mint 10 éve dolgoznak együtt, 2005. Június 4-én volt az első közös forgatásuk. Elsőnek 7 napra tervezték a forgatást, de később az akkori producernek, Bányai Gábornak megtetszett a két színész tehetsége, így marasztalta őket.

Nagy Rebekáról a beszélgetés során kiderült, hogy kecskeméti származású, a Katona József Gimnáziumban kezdte tanulmányait. Ott találkozott egy régi Jóban Rosszban szereplővel (Ripka Kálmánnal) aki a sorozatban Halász Gergőként volt ismert. Rebeka részt vett a válogatásokon és tavaly januárban hívták vissza. Azóta felfordult azt élete. Jelenleg Budapesten a Színi Akadémián tanul és mindemellett még dolgozik is. Bozsó Péter elmondása szerint Rebeka karakterét nagyon sokáig keresték. Rengeteg próbafelvételen estek át, mire a választás Rebekára esett.

A rendezvény végén a közös imádság után a vendégek saját maguk osztották ki az ételt a rászorulók között. Nagy Rebeka és családja még édességet is felajánlott a mai ebéd mellé.  A színészek még dedikált fotót is adtak a gondozottaknak, akik nagy örömmel várták a sztárok érkezését. Hatalmas tapsviharral nyugtázták a hírt, hogy a Jóban Rosszban stábja felajánlotta a rászorulók részére, hogy betekinthetnek a kulisszák mögé egy forgatás keretein belül.