Kezdőlap Kecskemét Rabolt

Rabolt

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti járőrök a helyszínen elfogták azt a 21 éves nőt, aki a ruházatába rejtve különböző termékeket lopott el egy megyeszékhelyi áruházból, majd a megtartásuk érdekében megfenyegette és bántalmazta az üzlet biztonsági őrét.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Andrea 21 éves helyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2016. március 10-én 7 óra 48 perckor az egyik kecskeméti áruházból a ruházatába rejtve akart eltulajdonítani különböző élelmiszereket és kozmetikai termékeket, azonban a bolt alkalmazottai tetten érték.

A biztonsági őr felszólította a gyanúsítottat a termékek visszaadására, azonban a nő ekkor megpróbált elfutni. Amikor a sértett utolérte őt, az ellopott termékek megtartása érdekében megfenyegette és bántalmazta a férfit.

A helyszínre néhány perc alatt kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították H. Andreát. A nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a nőt és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.