Kezdőlap Események Tiszteletét tette Zombor Gábor a Wojtyla-házban

Tiszteletét tette Zombor Gábor a Wojtyla-házban

A Wojtyla Barátságközpont ebédosztásán a mai alkalommal is különleges vendégeket fogadhattak. Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselővel, Kecskemét korábbi polgármesterével zajlott le egy kötetlen beszélgetés, amit aztán az ebédosztás követett.A beszélgetésben Dr. Zombor Gábor, aki maga is alapító tagja volt a Wojtyla-háznak, örömét fejezte ki az intézmény virágzó működése és fejlődése miatt, amely elmondása szerint először csak egy, rászorulóknak segítséget nyújtó ingyenkonyhának indult, és csak később nőtte ki magát szociális és hitéleti központtá.

Elmondta azt is, hogy államtitkári posztjáról le kellett mondania szívproblémái miatt, de továbbra is igyekszik majd a háttérből segíteni Kecskemét város fejlődését.Eljött a találkozóra Steinmetz Györgyné Ildikó, a Mátyás Király Gyógyszertár vezetője és a Wojtyla Központ másik alapítója is. Névnapja alkalmából virággal köszöntötték az asszonyt, kinek jóvoltából sor kerülhetett a mai finom ebédre.

A beszélgetés után megkérdeztük Zombor Gábort, hogy mi a véleménye arról, hogy Dr. Svébis Mihályt, a Bács-Kiskun Megyei Kórház volt igazgatóját kinevezték a Magyar Kórházszövetség elnökévé.

„Nagyon örültem a hírnek, amikor hallottam, ugyanis sokáig dolgoztunk együtt, jó barátságban vagyunk és mindig azon voltunk, hogy segítsük egymást. Egy felfelé ívelő, szép karrier megkoronázása ez” – nyilatkozta a magazinnak.

A beszélgetések után sor került az ebéd kiosztására, amelyben a képviselő Úr is segédkezett.

További képek:

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10206885918800763?pnref=story