Kezdőlap Olvasgató Feltörekvő, Bács-Kiskun megyei modell a nagyvilágban

Feltörekvő, Bács-Kiskun megyei modell a nagyvilágban

Nagy Nikolett álma mindig is az volt, hogy modellkedhessen. A  kunszállási származású lány fiatal kora ellenére sikeres karriert futott be, és beutazhatta már a fél világot. Szerkesztőségünknek lehetősége adódott interjút készíteni Nikolettel, amelyben a modellek életének örömeiről és viszontagságairól mesélt nekünk.

– Mikor fogalmazódott meg Benned, hogy modell szeretnél lenni?

Kislány korom óta ez volt minden álmom, irigykedve néztem a lányokat a kifutón a csodásabbnál csodásabb ruhákban. De komolyabban csak 2015 nyarán kezdtem el modellkedni. Azóta megjártam már New Yorkot, Párizst, Londont, most is épp oda repülök a Fashion Weekre.

– Mik voltak a motivációid, hogy belépj ebbe a különleges világba?

A legtöbb inspirációt az adta, hogy a modellkedéssel bejárhatom az egész világot. Mindig kíváncsian várom az új városok és különböző kultúrák megismerését!

-Környezetedben találkozol-e előítéletekkel? Ha igen, hogyan kezeled?

Természetesen. De már megtanultam kezelni őket, okosan kell hozzáállni. Sok mindenki azt hiszi, hogy a modellek élete könnyű, csak rivaldafényből és csillogásból áll. Aki ezt gondolja, téved. Rengeteg munkával járt az is, hogy idáig eljutottam.

– Indultál-e szépségversenyeken, és vannak-e ambícióid rá? Gondolok itt a Miss World Hungary-re vagy egyéb nemzetközi egyéb hasonló rendezvényre.

Egyszer indultam egy kisebb szépségversenyen, és ott harmadik helyezést értem el, de alapvetően nem vonzanak ezek a megmérettetések.

– Mivel töltöd szívesen a szabadidődet?

Leginkább az olvasás az, ami kikapcsol. Emellett szívesen futok, úszom. Mivel modell vagyok, ezért nálam a sport mindig előnyt élvez más tevékenységekkel szemben. Ezenkívül pedig szívesen főzök, és egyszerűen imádok új, finom, egészséges, „mindenmentes” recepteket kipróbálni.

– Melyek a hosszú távú terveid a jövőre nézve? Szeretnéd más területen is kipróbálni magad, tanulni valamit, vagy esetleg családot alapítani?

Természetesen szeretnék családot alapítani és vannak más terveim is a modellkedésen kívül, mert ez a szakma nem örökre szól. Azonban amíg van rá lehetőségem, mindenképpen ezt szeretném csinálni. De, mint ahogy az előző kérdésnél is említettem, szeretek sütni-főzni, így a gasztronómia világában is szívesen kipróbálnám magam.  A későbbiekben pedig egyértelműen szeretnék családot alapítani, mint ahogy mindenki más is.

– A sok munka és a gyakori távollét mellett, hogyan tudod tartani a kapcsolatot a barátaiddal?

Vannak jobb és rosszabb időszakok. Előfordul, hogy napokig nem tudok érintkezni velük, de olyan is van, hogy egész nap beszélgetünk interneten keresztül. De valahogy mindig próbálok időt szakítani a szerelmemre, a családomra és a barátaimra, hiszen tőlük kapom a legtöbb támogatást, motivációt és biztatást.

– A családod hogyan viseli a gyakori távolléteidet? Hiszen nem sok időt tudtok együtt tölteni.

A családom egészen jól viseli a távolléteimet, hiszen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot valamilyen formában. Természetesen nem könnyű nekik, de örülnek a sikereimnek és támogatnak mindenben, ahogy csak tudnak.