Kezdőlap Események Ha tavaszi állásbörze, akkor Kecskeméti Főiskola!

Ha tavaszi állásbörze, akkor Kecskeméti Főiskola!

Ismét megnyitja kapuit a Dél- Alföldi Régió legnagyobb mérnöki állásbörzéjévé vált, Kecskeméti Főiskola tavaszi állásmustrája. Az esemény egyfajta közvetítő a végzős, vagy végzett hallgatók és a munkaerőt kereső vállalatok között, mely mostanra olyan munkanélküliek számára is csemegét jelent, akik nem itt végzett hallgatók.

Az állásbörze április 13-án veszi kezdetét 9 órakor, és egészen délután 3 óráig várja a látogatókat a Törös Olga Sportcsarnokban. A börzén több mint ötven kiállító vesz részt konkrét állásajánlatokkal, felkészült HR munkatársakkal, így a munkakeresőknek már a helyszínen lehetőségük adódik az adott cég képviselőivel találkozni, megismerkedni tevékenységi körükkel, valamint a végzősök számára gyakorlati hely keresésében is nagy segítséget jelenthet.

Az esemény keretén belül sor kerül a Startup Campus ötletverseny workshopjára, ahol a diákok megismerkedhetnek egy terv megvalósításának kulisszái mögé, innovációs szakemberek segítségével, valamint a legjobb Startupok bekerülhetnek egy inkubációs programba, melynek végső célja, az induló vállalkozások piacra vitele.

A workshop után nyilvános kerekasztal beszélgetésre kerül sor, melynek fő témája városunk innovációs szerepe lesz. A rendezők szeretettel várnak mindenkit az eseményre, az állásbörze nem csupán a főiskolások kiváltsága.