Kezdőlap Események NBA – Curry és Paul hetekig nem játszhat

NBA – Curry és Paul hetekig nem játszhat

Budapest/Oakland/Los Angeles, 2016. április 26., kedd (MTI) – Több hétre kidőlt Stephen Curry, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Golden State Warriors sztárja, illetve Chris Paul, a rivális Los Angeles Clippers irányítója is.

Az NBA honlapjának beszámolója szerint Curry vasárnap este a Houston Rockets elleni főcsoport-negyeddöntő negyedik mérkőzésén vált harcképtelenné, miután elcsúszott a parketten, és kicsavarodott a térde. A hétfői MRI-vizsgálat kimutatta, hogy az előző szezon legértékesebb játékosának – aki idén is a cím első számú várományosa – a belső térdszalagja húzódott meg, s várhatóan két hetet kell kihagynia.
A kétszeres olimpiai bajnok Paul hétfőn, a Portland Trail Blazers elleni összecsapáson sérült meg, neki az egyik kézközépcsontja tört el, s egyelőre nem lehet tudni, mikor térhet vissza.
A Golden State Warriors 3-1-re vezet a Houston elleni párharcban. Az oaklandiek szerencséje, hogy ha továbbjutnak, akkor lehet némi extra pihenőjük, ugyanis a következő körben éppen a Clippers és a Trail Blazers párharcának továbbjutójával találkoznak, ott viszont még csak 2-2-re állnak a felek.

sgg \ sma \ sag

MTI 2016. április 26.

 

(Kép forrása: Internet)