Kezdőlap Állati Tavasznyitó családi nap a Vadasparkban

Tavasznyitó családi nap a Vadasparkban

A Kecskeméti Vadaspark dolgozói nagy szeretettel várnak mindenkit, a nagy Tavasznyitó családi napra, melyre április 17-én, vasárnap kerül sor a Műkertvárosban.

Egész napos színes programokkal tarkított családi napra várják az érdeklődőket az esemény szervezői, a Vadasparkba, reggel 9 órától kezdődően. A kicsik számára hintalovas-parkkal, kézműves kirakodóvásárral és ugrálóvárral is készülnek, de a nagyobbak is garantáltan találnak maguknak érdekes programokat. A szülőknek sem kell aggódni az étel és ital miatt, mert büfé is lesz a Vadaskert területén, valamint az ajándékbolt is nyitott ajtókkal vár mindenkit. A program keretén belül a gyermekek közelebbről megismerkedhetnek az állatokkal, hiszen a délután folyamán alkalmuk lesz kígyósimogatásra, ormányos medvék, hiúzok, sarki rókák etetésére és madárbemutatón való részvételre, valamint információkat tudhat meg mindenki az állatkert madármentő tevékenységére is. A családi napot gyermekeknek és felnőtteknek is szánt hangulat-varázsoló délutáni koncerttel zárják.

A meteorológiai előrejelzések szerint kellemes, kiránduló idő várható térségünkben, így bizton állíthatom, hogy ideális programokkal várja a Vadaskert a jó időben kikapcsolni vágyókat.