Kezdőlap Olvasgató Újabb támogatást nyújt a Spar a budapesti állatkertnek

Újabb támogatást nyújt a Spar a budapesti állatkertnek

Budapest, 2016. április 7., csütörtök (MTI) – Hat hónapon át több mint 1100 kilogramm friss zöldséget és gyümölcsöt biztosít a Fővárosi Állat- és Növénykert kilenc lajhárjának etetéséhez a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. – közölte a társaság abból az alkalomból, hogy elindította újabb matricagyűjtő akcióját, amelyben ezúttal az állati rekordokkal ismerkedhetnek a gyerekek.

A társaság 2011-ben indította útjára a Garfield figurával fémjelzett matricás album sorozatát. A Dzsungelmánia, Szafarimánia, Óceánmánia, Magyarország, Hegymánia és Szigetmánia albumokból összesen közel 2 millió darab fogyott, és csaknem 130 millió zöld matricacsomagot osztottak ki, illetve több mint 11 millió kék matricacsomagot adtak el a Spar áruházakban.
Az idén az albumba az állati legeket lehet gyűjteni: a legokosabb, leggyorsabb, legveszélyesebb, legritkább, legviccesebb, legnagyobb, legcukibb, leghangosabb állatokat ábrázoló matricákat, amelyek között igazi különlegességek is lesznek a cég tájékoztatása szerint. Az állati legeket mintegy 65 oldalon, 200 állat fotójával és a róluk szóló érdekes információkkal mutatja be az album.

gtr \ brr

MTI 2016. április 7.

 

(Kép forrása: Internet)