Kezdőlap Gazdaság Változik a településfejlesztési pályázat beadási határideje

Változik a településfejlesztési pályázat beadási határideje

A támogatói kérelmek benyújtási határidejének módosítására hívja fel a Miniszterelnökség azon pályázók figyelmét, akik a Vidékfejlesztési Program keretében megjelent, mintegy 26,9 milliárd forint keretösszegű településfejlesztési pályázatára kívánják benyújtani igényüket.

A Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése című pályázatra az önkormányzatok, non-profit szervezetek és egyházi jogi személyek 2016. április 21-e helyett, 2016. május 2-től nyújthatják be első körben a pályázataikat.

A vidéki térség kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztését érintő projektek sikeres megvalósulása érdekében fontos, hogy az érintettek részletesen tájékozódjanak a pályázati követelményekről. A beadási határidő módosításának köszönhetően a Miniszterelnökség elegendő időt biztosít a szakmai tartalmat érintő változások megismerésére, valamint a szükséges dokumentumok beszerzésére.

Az érintettek a felhívásokra kizárólag elektronikus úton nyújthatják be pályázatukat az MVH felületén, a www.mvh.gov.hu weboldalon. A módosított pályázati felhívás a www.szechenyi2020.hu oldalon lesz hamarosan elérhető.

2016. április 20.

www.kormany.hu

 

(kép forrása: internet)