Kezdőlap Diákélet A megye tehetségeit díjazták

A megye tehetségeit díjazták

Az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett ünnepségen a megye fiatal tehetségei és felkészítő tanáraik kerültek előtérbe május 30-án, hétfőn. A kecskeméti Kodály Iskola díszterme adott otthon a nagyszabású eseménynek, ahová a megye minden pontjáról érkezek diákok, hogy átvehessék az elismeréseket az egész éves teljesítményeikért, valamint az országos versenyeken való helyezésekért.
 
Az eseményen kitüntették a legeredményesebb tehetséggondozó iskolát, valamint, az év legeredményesebb tehetséggondozó pedagógus címe is gazdára talált. A szervezők, a Kodály Iskola fantasztikus műsorokkal tisztelték meg a vendégeket, ami után beszédet mondott Hadházi Ilona a Szegedi Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője, valamint Szemereyné Pataki Klaudia, aki nem csak polgármesterként, de a Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács elnökeként érkezett.
 
Kecskeméti intézmény, a Corvin Mátyás Általános Iskola Kertvárosi Iskolája érdemelte ki azt a vándordíjat, amelyet az az iskola kap, amelyből a legtöbb diák vesz részt versenyeken a legjobb eredménnyel. Az Év tehetséggondozó pedagógusa címet Rideg László Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke adta át Paplauer Paulának, aki a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ tanáraként tevékenykedik.
DSC_0098 DSC_0140 DSC_0141 DSC_0148 DSC_0156 DSC_0160 DSC_0172