Kezdőlap Események Az AVV ismét jótékonykodott

Az AVV ismét jótékonykodott

A Wojtyla Ház lakói és az Alföldi Régió Magazin csapata jótékonysági takarítást tartottak május 20-án, pénteken a Barátok Temploma mellett található Romkertben, valamint a Lengyel-Magyar Barátság Fájánál, amihez a szükséges eszközöket –többek között gumikesztyűket, szemeteszsákokat – az Alföldi Vegyipari Vállalat (AVV) biztosította.

A Wojtyla Házzal több éve szoros együttműködésben van az Alföldi Régió Magazin. A takarítás és kertészkedés szép időben és kitűnő hangulatban zajlott le. A tavalyi évben is sort kerítettünk egy hasonló eseményre, amikor a műkertvárosi templom környékét szedtük rendbe. Rendszeresen biztosítunk étkezést a 150 gondozott számára, és a hagyományteremtő takarítást is szeretnénk folytatni, hogy a jövőben is hozzájárulhassunk városunk szépségének megőrzéséhez.

Az AVV ügyvezetője, Gyulai László úr mindig is szívügyének érezte a társadalmi felelősségvállalást. Ezt bizonyítja, hogy időről időre jótékonysági akciókon keresztül igyekszik támogatni a várost, mint ahogy legutóbb a Humán-Rehab Kft. intézményét is segítette egy tisztítószerekből álló csomaggal.