Kezdőlap Események Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság: Rablás Ladánybenén

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság: Rablás Ladánybenén

A nyomozók négy órán belül elfogták és őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizse Rendőrőrse nyomozást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves ladánybenei férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 16-án 20 óra körüli időben K. Ferenc egy ladánybenei vendéglő előtt találkozott egyik ismerősével. A férfi beszélgetni kezdett a sértettel, aki egy segédmotor-kerékpárt kínált eladásra. A 21 éves gyanúsított a beszélgetés során előzetes szóváltás nélkül bántalmazta ismerősét, majd annak járművével elhajtott a helyszínről.

A sértett az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás következtében.

A helyszínre érkező rendőrök azonnal adatgyűjtést végeztek a feltételezett elkövető felkutatása érdekében. Ennek eredményeként a nyomozók K. Ferencet a bűncselekményt követő négy órán belül lakcímén elfogták, valamint az ingatlanban tartott házkutatás során megtalálták az eltulajdonított segédmotor-kerékpárt is, amit lefoglaltak.

A 21 éves ladánybenei férfit a rendőrök – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.