Kezdőlap Diákélet Balaton Sound – Teljessé vált a fellépők listája

Balaton Sound – Teljessé vált a fellépők listája

Budapest, 2016. május 25., szerda (MTI) – Mintegy harminc új név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett fellépőihez, ezzel teljessé vált a zamárdi rendezvény programja. A szerdán bejelentett előadók között van a DVBBS, a Chainsmokers, a Bassjackers, Duke Dumont, az Andhim, Wiley és Peter Kruger is.

Az idén tizedik jubileumát ünneplő Balaton Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át tart, július 6. és 10. között – közölték a szervezők az MTI-vel.
A most bejelentett előadók között van a kanadai testvérpár, a DVBBS, a Chainsmokers, a nulladik napon fellépő holland duó, a Bassjackers, Duke Dumont, a német Andhim duó és Wiley is. A Jäger Aréna nulladik napi programjában lép fel a Chocolate Puma és a Milk & Sugar house duó, július 8-án pedig Tomsize játszik. A Telekom Aréna záró idősávjában lép fel a StadiumX, visszatér Zamárdiba az osztrák sztárproducer, Peter Kruder és érkezik a Jana Stégre a magyar származású Reelow.
Végleges lett a Sound and Bass Stage programja is. Itt olyan külföldi sztárfellépők lesznek láthatók és hallhatók, mint Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, az Upbeats, NickBee, Dismantle és Lady Waks. Ezen a helyszínen 17 órától reggelig folyamatosan szól a zene. A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek a bulik, többek között fellép Guy Mantzur, az elmúlt években berobbant Watermät, a német Sascha Braemer és H.O.S.H., valamint számos hazai dj.
A Boat Party hajós helyszín külföldi fellépői – Agoria, Rodriguez Jr., Andhim, Adriatique és Peter Kruder – a Heineken Beachen is fellépnek. A közlemény kitér arra, hogy a nemzetközi house, tech-house és deep house színtér élvonalába tartozó előadók július 6. és 10. között minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boatján. A hajó a programnapokon 14 órától várja a látogatóit, 15 órakor fut ki, és négy órán át tartózkodik a nyílt vízen.
A kerek évfordulót ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt tíz év soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni, ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket a www.tesoundod.hu oldalon. A legjobbakat díjazzák.
A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Macklemore & Ryan Lewis, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Armin van Buuren fellépését a Balaton Soundon.

bgu \ kpt

MTI 2016. május 25.