Kezdőlap Események Együtt Kecskemét tisztaságáért

Együtt Kecskemét tisztaságáért

Mozgalmas hetek állnak az Alföldi Vegyipari Vállalat tagjai mögött, hiszen számos akcióban vettek részt, májusban. Először a Humán Rehab Közhasznú Egyesület szervezet alatt működő Fogyatékos Személyek Gondozóháza és Napközi Otthonát támogatta egy tisztítószerekből álló csomaggal. Az intézmény dolgozói örömmel fogadták a felajánlást, hiszen minden segítségre szükségük van a működéshez.
 
Később a Wojtyla Barátság Központtal összefogva tisztították meg a Barátok Temploma melletti Romkertet, valamint a Lengyel- Magyar barátságot szimbolizáló fa környékét. Az időjárás május 26-án, csütörtökön is kegyes volt a nagy csapathoz, hiszen ezen a napon az Alföldi Vegyipari Vállalat a Wojtyla Ház családtagjaival és az Alföldi Régió Magazin szerkesztőségével karöltve ismét példát mutatott a társadalmi felelősségvállalást illetően. Ez alkalommal a Műkertvárosban található Assisi Szent Ferenc Templom kertjét tettük rendbe. A munkálatok során a szemétszedésen kívül sor került fűnyírásra, söprögetésre és gazolásra is.
 
A takarításhoz szükséges eszközöket az Alföldi Vegyipari Vállalat biztosította. Gyulai László ügyvezető igazgató nyilatkozta lapunknak, hogy a vállalat filozófiájában kiemelt fontosságot élvez a jótékonyság és a környezetvédelem.