Kezdőlap Jótékonyság „Életeket menthetünk meg együtt!”

„Életeket menthetünk meg együtt!”

A Menhely az állatokért alapítvány éves szinten 1000-1200 sérült, balesetes, kóbor illetve kidobott megkínzott kutyának biztosít menedéket és gyógyulást majd új gazdit.

Adója 1%-val segítsen Ön is, hogy Ők is tudjanak segíteni. Hiszen az Önök segítsége nélkül Ők sem tudunk segíteni…csak közös erővel, összefogással tudják ezt megtenni.

Ahhoz , hogy minél több balesetes kutyát tudjanak megmenteni a biztos haláltól a Ti támogatásotokra is szükség van.

Neked az 1% semmit nem jelent …de Nekik az élet!

Évente az alapítvány több mint 1000-1200 kutyát fogad be, ennek a 30-40%-a sajnos sérült balesetes. Ezeknek a kutyusoknak orvosi ellátásra és különleges gondozásra van szükségük. Ha állatbarátok vagytok, vagy van otthon házi kedvencetek tudjátok mennyibe kerül egy orvosi ellátás vagy egy műtét. A Mentsvár csapata egyetlen állatot sem altat el, a gyógyulásért illetve a felépülésükért küzdenek, dolgoznak. Nem kis feladat az sem hogyha már felépült, egészséges, gazdit kell keresni a számukra.

Ha otthont nem is tudsz adni az árván maradt, megkínzott kóbor állatoknak…de adód 1%-val segíthetsz abban , hogy jó és boldog életük legyen. Adód 1%-a biztosan hasznos lesz, hiszen szenvedő állatokat mentenek, és otthont adnak azoknak az állatoknak akiket senki sem fogad már be mert vagy öreg vagy beteg!

Segíts adód 1%-val, hogy segítsenek!

Menhely az állatokért alapítvány:

Adószám: 18000610-1-03