Kezdőlap Diákélet Gyermekek ünnepe

Gyermekek ünnepe

Az Inner Wheel hét éve működő civil szervezet, melynek fő célja, a nehéz sorsú gyermekek támogatása. Indulása óta minden évben számos akcióval kedveskednek a fiatalok számára, valamint az adventi vásárokon a Rotary Clubbal felváltva árulnak, hogy a befolyó összeget a gyermekek megsegítésére fordítsák.

Gyermeknap alkalmából az Inner Wheel Kecskeméti Klub tagjai mesedélutánt rendeznek, aminek fő mozgatórugója, hogy a gyermekek már most ráébredjenek, mindenhol szükség van egy segítő kézre, hogy rászoruló társaik mindennapjai egy kicsit könnyebbek lehessenek, átélhessenek olyan dolgokat is, ami nem adatik meg számukra. Így volt ez május 27-én, pénteken, az Ifjúsági Otthonban is, ahol 22 iskolából 122 gyermek vett részt az Inner Wheel által rendezett gyermeknapon. A rendezők egy könnyed mozival is készültek, a fiatalok A tenger dala című rajzfilmet nézhették meg.

A gyermekek nagyon jól érezték magukat, és boldogan fogyasztották a Szilvássy által felajánlott pogácsát, valamint a Gulyás Miklós, a Magyarvíz Kft. által felajánlott ásványvizeket is.