Kezdőlap Rendőrségi hírek Hírek Bács-Kiskun megyéből

Hírek Bács-Kiskun megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 8 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állították elő a járőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást indított lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László ellen. A 22 éves helyi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. május 27-én 2 óra 20 perckor Kecskeméten, a Kossuth tér egyik kerékpártárolójából két biciklit akart ellopni. Cselekménye közben a szolgálatot teljesítő járőrök tetten érték és a helyszínen elfogták. Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a férfit a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2016. május 27-én 12 óra 5 perckor szabálysértési őrizetbe vette P. Tamást. A 41 éves helyi férfi a megyeszékhelyen, a Csabagyöngye utcán személygépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a Kecskeméti Törvényszék 2016. szeptember 20-ig a járművezetéstől eltiltotta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai 2016. május 27-én 15 óra 40 perckor őrizetbe vették H. Alizt. A 26 éves kiskunfélegyházi lakos ellen a Siófoki Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.