Kezdőlap Olvasgató Kevesebb energiával és hatékonyabban eltöltött munkaidővel végezhető a mindennapi munka

Kevesebb energiával és hatékonyabban eltöltött munkaidővel végezhető a mindennapi munka

2016. május 23., Budapest – Az elmúlt pár évben vált ismertté a MOTIMENT módszertan, ami a szabadalmi eljárás újdonságkutatási jelentése szerint is a világon egyedülállónak mondható. A piacon lévő menedzsment technikákkal ellentétben a MOTIMENT objektív, tényadatokon nyugvó mérési módszertan, amely nem a munkát végző személyt, hanem az irodai folyamatokat méri és fejleszti.

A másodperc alapú módszertan rámutat a szervezeti egységek együttműködési anomáliáira, felfedi a „szabad szemmel” nem, vagy nehezen látható tartalékokat, alkalmazásával 20-30%-os hatékonyság javulás érhető el. A speciális MOTIMENT know-how széles skálán járul hozzá az alkalmazó cégek sikereihez, már a 15 fős számítógépes (irodai) folyamatokkal dolgozó KKV-któl kezdve, a részben homogén tevékenységet végző 100-200 fős szervezeti egységeken át, a vállalatokat kiszolgáló, akár egyedi (pl. saját fejlesztésű) szoftverekkel is dolgozó SSC-kig (Shared Service Center), valamint a több ezer fő irodai dolgozót foglalkoztató nagyvállalatoknál is.

Évek óta folyamatos az együttműködés a Magyar Telekommal és az OTP Bankkal is, a megkérdőjelezhetetlen eredmények újabb és újabb területek bevonását ‎eredményezik úgy, hogy a korábbi területek is a MOTIMENT mérés fókuszában maradnak.