Kezdőlap Események MFB Pont átadása Kecskeméten

MFB Pont átadása Kecskeméten

Átadták május 24.-én a kecskeméti Fókusz Takarékszövetkezet MFB Pont fiókját, mellyel hivatalosan is elindult az európai uniós visszatérítendő pénzügyi eszköz források közvetítésére kialakított MFB Pontok hálózata.

A megnyitón Németh Lászlóné államtitkár, Nemzeti Pénzügyi Szolgáltatásokért és Postaügyekért Felelős Államtitkárság Rákossy Balázs államtitkár, Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság Sebestyén István elnök-ügyvezető, Fókusz Takarékszövetkezet Szabó Levente vezérigazgató, Takarékbank Lontai Dániel Az MFB Zrt. Igazgatóságának elnöke Nagy Csaba az MFB Zrt. vezérigazgatója és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere mondott beszédet.

A Cifrapalota dísztermében tartott megnyitón Szemereyné Pataki Klaudia, örömét fejezte ki, hogy Kecskemétet választottak az első MFB-pont átadására.

Elsőként huszonhat Pont kezdte meg működését megyei jogú városokban, illetve a fővárosban és év végéig több száz MFB Ponton fogadják majd a vállalkozásokat.

Az MFB az uniós források gyors és hatékony kihelyezéséhez új értékesítési hálózatot hozott létre. A hálózatot négy-tagú konzorcium működteti Takarékbank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Budapest Bank Zrt. és az FHB Zrt., akik vállalták, hogy saját fiókhálózatukon belül, megkülönböztetett egységként közvetítik az uniós hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékeket.

Az MFB Pontok hálózatáról, illetve az első termékről részletes információ olvasható az www.mfbpont.hu oldalon.

További képek:

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10207484926975593

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1729461143995028&id=100007934777254