Kezdőlap Események Nagy érdeklődéssel zajlott a Kakasfőző verseny

Nagy érdeklődéssel zajlott a Kakasfőző verseny

Eseménydús hétvége áll Kecskemét mögött. Gyermeknap alkalmából rengeteg színes eseményen vehettek részt városunk lakói, mindenki megtalálhatta a hozzá illő programot. Az alsószéktói Melinda Parkban megrendezett Kakasfőző fesztiválon mintegy ezerötszáz látogató fordult meg. A május 28-i, szombati rendezvényen fellépett a Groovehouse együttes és Gáspár Laci is, és rengeteg, majdnem 80 nevező mutathatta meg főzőtudományát a versenyen.

A családi napon sokféle színes programot kínáltak, melyek érdekesek lehettek mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Tartottak például Judo bemutatót, valamint játékos vetélkedőket a gyermekeknek – többek közt kötélhúzást is. A kakasfőző verseny ételeit egy négytagú zsűri értékelte: Szabó Adrienn, Árva-Tóth József, Hajagos Tibor és Turcsán Alex.

A kakasfőző verseny eredményei a következőképpen alakultak:

  1. Csipet Csapat
  2. Hírös Judo Sport II.
  3. Bagoly Egészségház
  4. Hírös Város
  5. PC-Doki
  6. Bíró Lajos utcai óvoda

Kiosztásra kerültek ugyanakkor különdíjak is. A legötletesebb étel és legszebb főzőhely díja a Nagyfaterok nevezetű társaságé lett, a „legszebb főzőhely” kitüntetést pedig a Kapirgálók, valamint a Wojtyla Ház csapata kapták meg.