Kezdőlap Események Üzleti évértékelő a Mercedes Gyárban

Üzleti évértékelő a Mercedes Gyárban

A német autóipari cég 2012-ben nyitotta meg termelő üzemének kapuit, melynek hatására a Hírös Város sok változáson esett át. A meghatározó járműipari cég fokozatosan épült be Kecskemét életébe, hiszen mindamellett, hogy rengeteg munkalehetőséget biztosít a helyiek és az agglomerációban élők számára, a város kulturális életébe is rendszeresen bekapcsolódik. A vállalat 2015 év végéig 320 milliárd forintot fektetett be a városba, ennek apropójából a kecskeméti gyár és a hazai importőr 2015-ös üzleti évének eseményeinek és eredményeinek ismertetése céljából nagyszabású sajtótájékoztatót tart május 24-én, kedden, 11 órakor a kecskeméti telephelyén.

Az esemény alkalmából az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Mercedes- Benz Gyár idei üzleti tervébe, valamint a piaci tendenciákba. A program 11 órakor veszi kezdetét, ahol prezentációk segítségével mutatják be az elmúlt évet és a jövőbe is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők. Az előadásokat Christian Wolff Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke, Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. pénzügyi igazgatója valamint Jörg Schmidt, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója fogják tartani.

12 órakor veszi kezdetét egy állófogadás, mely után minden érdeklődő számára tesztvezetési lehetőséget biztosítsanak, ahol a Mercedes. Benz legújabb modelljei egyikét lehet kipróbálni.