Kezdőlap Kecskemét Vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei rendőrök

Vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei rendőrök

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az elsődleges adatok szerint 2015. szeptember 6-án 17 óra körüli időben ismeretlen tettes egy kecskeméti presszó előtt előzetes szóváltást követően megütött egy kerékpárral közlekedő férfit, aki az úttestre esett és megsérült. Az eljárás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként beazonosították L. I. 19 éves helyi lakost, akit 2016. január 11-én a megyeszékhelyen elfogtak, majd – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként kihallgattak.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a testi sértés bűntett és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a napokban befejezték, a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.