Kezdőlap Események A Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság közleménye

A Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság közleménye

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat rablás bűntett kísérlet, kiskorú veszélyeztetése bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Kinga 28 éves helyi lakossal szemben.

A kunszentmiklósi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető 2016. június 1-jén 15 óra és 15 óra 30 perc közötti időben kiskorú gyermekével bement egy kunszentmiklósi áruházba, ahonnan illatszereket tulajdonított el. Ezt észlelte az üzlet biztonsági őre, valamint a többi alkalmazott is, akik az eltulajdonított termékek visszaadására szólították fel a gyanúsítottat. A nő ezt követően dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, akit bántalmazott és meg is fenyegettet. Végül visszaadta az ellopott termékeket, majd távozott az áruházból.

A kunszentmiklósi rendőrök a bejelentést követő két órán belül lakásán elfogták N. Kingát és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a 28 éves nő 2016. május 28-án és május 31-én is megjelent ugyanabban az áruházban és különböző kozmetikai termékeket tulajdonított el.

A rendőrök őrizetbe vételét követően kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság 2016. június 3-án elrendelt.