Kezdőlap Események A Wojtyla Ház mai felajánlói Farkas Gábor, Kriston Vízi József és Jakó...

A Wojtyla Ház mai felajánlói Farkas Gábor, Kriston Vízi József és Jakó Lajosné voltak

Finom ebéddel, és egy meglepetés desszerttel is kedveskedhetett június 28-án, kedden a Wojtyla Ház konyhája. Az étel felajánlói ez alkalommal Farkas Gábor, az Európa Jóvője Egyesület, vagyis a Csiperó elnöke, valamint Kriston Vízi József, aki társelnöke a rendezvénynek. Az étkezés után Jakó Lajosné, a kecskeméti, méltán elismert Jakó cukrászda vezetője jóvoltából fagylaltot is kaptak a Barátság Központ gondozottjai.

Jakó Lajosné elmondta, hogy bár férje sajnos már nem lehetett köztünk, szeretnék folytatni a hagyományt, hogy időről-időre segítik a Wojtyla Házat adományaikkal. Az asszonynak két lánya, és unokái is vannak, akik közül az egyik volt a mai felajánlott fagylalt elkészítője.

Ezután Farkas József tiszteletét fejezte ki, és egy képet adott át a hölgynek, melyen a három éve elhunyt Jakó Lajos úrral szerepel.

Farkas Gábor úr néhány szóban kifejtette, mi várható az idei Csiperó kapcsán. Vasárnap harmincegy különböző településről érkező gyermeknek fogja átadni Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a város kulcsát. Huszonhat különböző országból, 10 000 km-es távolságról is jönnek hozzánk csoportok, és ez igencsak nagy szó – hiszen városunk hírnevét is öregbíti a tény, hogy ekkora utat tesznek meg például a jakut gyermekek, hogy Kecskemétre látogassanak.

További képek:

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10207726803062344

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1744935559114253&id=100007934777254