Kezdőlap Egészség Cukor tetőtől-talpig…..

Cukor tetőtől-talpig…..

ő A masszázs a fájdalomcsillapítás és a jó közérzet megalapozásának ősi módszere. A masszázst, mint rehabilitációs terápiát Hippokratész hozta Európába.. Manapság a masszázst már nem orvosok végzik, az évszázados ismereteket és tapasztalatokat a kozmetikusok és a masszőrök alkalmazzák.

A masszázsok hatással vannak a pszichikai és fizikai közérzetünkre. Egy masszázs után lehetünk fáradtak és levertek, sőt, fájdalmat is érezhetünk. De lehet az is, hogy testileg lelkileg felfrissülve, energiával telve és nem utolsó sorban megszépülve hagyjuk el a masszázs-ágyat, nos ez utóbbit kínálja a Pandhy’s™ Cukor Masszázs. A Pandhy’s™ masszázscukor glükózból és vízből áll. Ez egy orvosi cukor, amely, mint az orvosi liposzómák képes a test teljes felületén a leghatásosabb és tartósabb szőrtelenítésre is !

Vitalizál & stimulál A cukor masszázsok célja a bőr felszín és az alatta található szövetek pozitívan vitalitásának fokozása. A cukor tapadásánál fogva – a technikától függően – enyhébb vagy erősebb vákuumhatást idézünk elő a masszázs során. Ezáltal igen intenzíven stimuláljuk a mikro cirkulációt, a bőr és az izmok anyagcseréjét. A sejtek és a sejtközti szövetek közötti folyadékáramlás könnyebbé válik, anyagcseréjük javul. Ezáltal a salakanyagok ürülése is intenzívebb. A jó anyagcseréjű sejtek nem halnak el, problémák nélkül képesek osztódni, ez-által a szövetek regenerációját segítik.

Regenerál & méregtelenít A nyirokműködést is fokozza a cukormasszázs.  Ha sót keverünk a masszázscukorhoz úgy ezt a hatást akár 3-szorosára is növelhetjük. A cukormasszázs lazítja az izmokat, egészséges izomtónust idéz elő. A bőrlégzés javul, mivel a pórusokat mélyen tisztítja a cukor. A kötőszövetet fellazítja és fokozza a hormonális és a zsírmirigy-aktivitást. Pozitív lelki stimuláló A felsorolt fiziológiai hatások mellett a cukorral növeljük a vendégek pszichológiai jó közérzetét is. A cukor karamellás illata, az édes íze a gyermekkort asszociálja.

Lakos Edit

Pandhy’s™ dipéomás kozmetikus

CukorSpa kozmetikai szalon

Kecskemét,Bocskai u. 1.

30 515 57 60