Kezdőlap Események EURO-2016 – Módosult a magyar szurkolók gyülekezési pontja Lyonban

EURO-2016 – Módosult a magyar szurkolók gyülekezési pontja Lyonban

Budapest, 2016. június 21., kedd (MTI) – Megváltoztatták a magyar szurkolók szerdai gyülekezési pontját a franciaországi Lyonban, ahol a magyar válogatott a portugál csapattal mérkőzik meg a labdarúgó Európa-bajnokságon – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel módosították a kiindulási állomást a szurkolói csoportok, a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők egyeztetése után.
Az új gyülekezési pont a L’hippodrome de Lyon – Carré de Soie, amely a Metro „A” vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin – La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette-Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg – tették hozzá.
Hangsúlyozták, hogy a gyülekezés változatlanul szerda déltől kezdődik. A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor indul a találkozási pontról, ahonnan 5,5 kilométer a stadion.
Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.

geg \ hgp

MTI 2016. június 21.

 

(Kép forrása: Internet)