Kezdőlap Események Jön a konyhafőnök Junior legújabb évada

Jön a konyhafőnök Junior legújabb évada

Ismét jön az ország legnagyobb főzőshowja a legkisebbekkel az RTL II műsorán. A Konyhafőnök Junior legújabb évadában ráadásul – az új jelentkezők mellett – az előző széria egyik kiesője is esélyt kaphat a bizonyításra. Három egykori versenyző közül most a nézők dönthetik el, ki állhat be újra a pult mögé és kerülhet közelebb álmai megvalósításához.

Mint ahogy az a Konyhafőnök Junior tavalyi szériájában is kiderült: nemcsak a felnőttek lehetnek a gasztronómia szerelmesei, hanem a gyerekek is. A Konyhafőnök Junior konyhájában az apróságok megannyi kihívással és feladattal találták szemben magukat, és annak ellenére, hogy mindannyian szívvel-lélekkel küzdöttek a továbbjutásért, voltak, akiknek a középdöntő kapujában kellett búcsúzniuk a műsortól. Hárman közülük – Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence – azonban most újra esélyt kapnak arra, hogy bizonyítsanak a Konyhafőnök Juniorban.

A döntés a nézők kezében van: június 30-ig a Konyhafőnök Junior honlapján (rtl.hu/rtl2/akonyhafonokjunior) szavazhatják meg, hogy hármójuk közül ki kerülhet közelebb álmai megvalósításához.

A kép forrása: Internet