Kezdőlap Rendőrségi hírek Két gépkocsiból lopott

Két gépkocsiból lopott

A kecskeméti nyomozók beazonosították, elfogták és őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Róbert 33 éves helyi lakossal szemben.

Az elsődleges adatok szerint ismeretlen tettes 2016. június 4-én 22 óra 25 perckor a megyeszékhely központjában egy lezárt személygépkocsiból férfi ingeket tulajdonított el.

A bejelentést követően a nyomozók azonnal adatgyűjtést folytattak a bűncselekmény elkövetőjének beazonosítása érdekében. A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök látókörébe került egy 33 éves kecskeméti férfi, akit 2016. június 21-én a megyeszékhelyen elfogtak, majd gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a feltételezett elkövető 2016. június 13-án 14 óra 30 körül a megyeszékhelyen kutatást végezett egy nyitott gépkocsiban, majd a járműben található két pénztárcából több tízezer forint készpénzt tulajdonított el.

K. Róbert kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését beismerte. A nyomozók a 33 éves kecskeméti férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.