Kezdőlap Események „Környezetvédelem Jeles Napjai” Bács-Kiskun megyében

„Környezetvédelem Jeles Napjai” Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei rendőrök a környezetvédelem jegyében előadásokat tartottak 2016. június 3-án a megyeszékhely központjában megtartott rendezvényen.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2016. június 3-án Kecskemét központjában a „Környezetvédelem Jeles Napjai” eseménysorozat keretében „ Az élet törvényes védelme” című előadásain várta az érdeklődőket. A rendezvény célja a környezeti nevelés és a prevenciós jellegű tudatformálás volt.

A program keretében Bozóné Soós Marianna címzetes rendőr alezredes és Liptai Linda címzetes rendőr őrnagy a „Környezet és természet elleni bűncselekmények előfordulása Magyarországon, azaz mit tehetünk a környezetünk megóvása érdekében”, valamint a „Milyen jogszabálysértő, pusztító tevékenységet kell elkerülni annak érdekében, hogy ne ártsunk” című témákkal várták az érdeklődőket a rendőrség információs pontjánál.

A kilátogatók tartalmas és érdekes előadásokat hallhattak a megyei rendőr-főkapitányság előadóitól, amelyet az érdeklődők magas létszáma is bizonyított.