Kezdőlap Események Nyári táborozási lehetőség a First Step Dance Club által

Nyári táborozási lehetőség a First Step Dance Club által

Az egész éves táncoktatás mellett Gálné Tünci nyári táborozási lehetőségeket is biztosít a fiatalok számára.

Rugaszkodjunk el kicsit a szokásos művészeti ágakról, az intenzív érzésekkel átitatott mozgások felé. A táncművészet egy külön műfaj, melyben a táncos az egész életét is képes színpadra vinni, szavak nélkül, csupán a testével. Tüncinek fiatalkorától kezdve a mozgás a lételeme, és évek óta a tánc által fejleszti a fiatalokat, tanítja meg őket a táncszeretetre, a kitartásra és a csapatmunkára.

Az első lépések megtétele az élet minden területén nagy jelentőséggel bír, a First Step Dance Club, Tünci iskolájának neve is ezt szimbolizálja. 2004 óta működik az intézmény, ahol többféle képzés folyik, a kortárs modern technikák, az akrobatika, a jazz- és showtánc mellett a klasszikus balettel is megismerkedhetnek a fiatalok. Az intenzív képzések a First Step Dance Clubban úgy működnek, mint bármilyen másik oktatási intézményben; ősztől nyár elejéig tartanak az órák, mely során a fiatalok belekóstolhatnak a fellépések és versenyek világába is. A tanévben kétszer tartanak előadásokat a szülők számára, ahol mindenki bemutathatja az addig elsajátított technikákat. Korosztályokat tekintve nincs határ, az óvodától kezdve bárki élhet a First Step Dance Club által nyújtott lehetőségekkel. A tánciskolában a csoportok korosztály, stílus és technikai tudás szerint alakulnak meg.

A First Step Dance Club tanoncai számára a nyár sem telhet el mozgás nélkül, ezért Tünci már több éve foglalkoztató táborokat tart, ahol a fiatalok belekóstolhatnak a mozgásba és a tánctörténelembe. Idén július 11. és 15. valamint július 18. és 22. között kerül sor a táborok megrendezésére. Nem véletlen a két időpont, hiszen más- más tematikára épülnek a foglalkozások.

Az első héten az akrobatika világába csöppenhetnek be azok, akik motivációt éreznek magukban a tánc megismerésére, és tudásuk csiszolására. A második részben, július 18-tól pedig egy átfogóbb képzésre kerül sor. Itt a táborozók nem csupán a tánccal ismerkedhetnek meg, de egy- egy stílus kialakulását is végigveszik, tánctörténelmi előadásokra is sor kerül. A táborokban a délelőtt inkább a mozgásé, a délután pedig az elme kerül előtérbe a foglalkozások alatt.