Kezdőlap Események Rendhagyó szombat a Wojtyla Ház előtt

Rendhagyó szombat a Wojtyla Ház előtt

A Kecskeméti Városi Fúvószenekar rendkívül színvonalas koncertet adott a Wojtyla Ház rászorulóinak, valamint azon szerencséseknek, akik az Egressy utca közelében laknak, vagy csupán arra felé vezetett útjuk június 4-én, szombaton délelőtt 11 órakor.

A zenekar a klasszikus művek mellett mai slágerekkel is megörvendeztette a közönséget; változatos repertoárjukban szerepelt például a híres kalandfilmsorozat, a Karib tenger kalózainak betétdala, egy ACDC szám, valamint az népszerű popsláger, Pharrell Williams Happy-je is.

A Kecskeméti Fúvószenekar nem csak Magyarországon, hanem külföldön is szívesen látott együttes. Megjárták már többek közt Lengyelországot, Olaszországot, Franciaországot, Görögországot – csak hogy néhányat említsünk azon helyekből, ahová eljutott városunk egyik büszkesége.

A zenekar számtalan stílusban és rendezvényen alkot: játszanak például felvonulásokhoz menetzenét, klasszikus, és könnyűzenei feldolgozásokat, valamint fellépéseiket mazsorettparádéval is színesítik. A Kecskeméti Városi Fúvószenekar számtalan különböző eseményen szolgáltatott jó hangulatot, mint városi- és nemzeti ünnepségeken, majálison, NATO-légiparádén, gyermeknapon, vagy akár fogathajtó versenyen is.

További képek:

https://www.facebook.com/permalink.phpstory_fbid=1735401086734367&id=100007934777254&pnref=storyhttps://

www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10207563671224150